Surse de Caldura

Descoperă Performanța în Încălzire cu Cazanul Mareli Mixt Lemne/Pelleti de 35 kW cu Arzător Thermfort TH40

Căldura este o necesitate esențială în orice locuință, iar alegerea unui sistem de încălzire eficient și versatil poate face o diferență semnificativă în confortul și economia ta. Cu acest gând în minte, vă prezentăm Cazanul Mareli Mixt Lemne/Pelleti de 35 kW cu Arzător Thermfort TH40, o alegere excelentă pentru a-ți asigura căldură și confort în locuința ta. Află mai multe despre motivele pentru care ar trebui să consideri acest cazan pentru nevoile tale de încălzire.

Randament Remarcabil

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui cazan este randamentul său remarcabil de peste 92%. Acest lucru înseamnă că vei obține o eficiență energetică semnificativă, ceea ce se traduce într-o factură de energie mai mică și un impact mai redus asupra mediului. Cu un cazan care utilizează în mod eficient combustibilul, poți fi sigur că investiția ta va fi una pe termen lung.

Versatilitate Fără Compromis

Cazanul Mareli Mixt Lemne/Pelleti de 35 kW cu Arzător Thermfort TH40 se evidențiază prin versatilitatea sa. Este proiectat pentru o tranziție ușoară între utilizarea peletilor și a lemnului/carbunilor. Acest lucru este posibil datorită unei uși speciale proiectate și integrate în cazan. Cu un kit de lemne opțional (disponibil la un cost de 990 lei), poți trece rapid de la un tip de combustibil la altul, oferindu-ți flexibilitatea de care ai nevoie în funcție de disponibilitatea și preferințele tale.

Durabilitate Testată

Cazanul este testat la o presiune de 4 baruri, ceea ce asigură o exploatare îndelungată și de încredere. Această durabilitate înseamnă că poți conta pe acest sistem de încălzire pentru a-ți oferi căldura necesară în toate condițiile. Cu o exploatare îndelungată, vei economisi timp și bani în viitor.

Montaj Ușor și Garanție Extinsă

Montarea cazanului este ușoară, mai ales dacă ai deja o instalație existentă. Acest lucru reduce costurile de instalare și timpul necesar pentru a te bucura de căldura sa reconfortantă. De asemenea, cazanul beneficiază de o garanție extinsă de 24 de luni, ceea ce îți oferă pacea sufletească și încredere în investiția ta.

Arzător Automat pentru Pelete

Arzătorul de peleti Thermfort TH40 este conceput pentru arderea automată a peletilor din lemn, paie și agro cu dimensiuni de 6-8 mm. Cu curățare mecanică automată, acest arzător poate funcționa cu peleti de calitate mai scăzută, oferindu-ți un grad ridicat de libertate în alegerea combustibilului.

Specificații Tehnice

 • Putere termică: 4 ÷ 35 kW
 • Pelete combustibil: 6 și 8 mm
 • Încălzitor de aprindere: 300W
 • Sursă de alimentare electrică: monofazată 230V
 • Consum de energie electrică în funcționare: 15 ÷ 150 W/h
 • Consum de energie electrică în mod stand-by: 2 W/h
 • Greutate: 27 kg
 • Dimensiuni generale: 350 x 300 x 600 mm
 • Dimensiuni arzător: 350 x 300 x 400 mm

Dacă dorești o experiență de încălzire superioară, cu un cazan care să ofere eficiență, versatilitate și durabilitate, Cazanul Mareli Mixt Lemne/Pelleti de 35 kW cu Arzător Thermfort TH40 este alegerea potrivită pentru tine. Acesta oferă un control precis asupra căldurii din locuința ta și, cu un arzător automat pentru peleti, te ajută să economisești timp și să ai parte de confortul pe care ți-l dorești.

Nu lăsa iarna să te surprindă nepregătit. Investește într-un sistem de încălzire de încredere și eficient, și bucură-te de căldura și confortul din locuința ta. Alege Cazanul Mareli Mixt Lemne/Pelleti de 35 kW cu Arzător Thermfort TH40 și transformă-ți locuința într-un sanctuar de confort în timpul sezonului rece.

Pentru a achiziționa Cazanul Mareli Mixt Lemne/Pelleti de 35 kW cu Arzător Thermfort TH40 și pentru a obține mai multe informații, te invităm să vizitezi magazinul online Homefort, specializat în sisteme de climatizare sustenabile. Acolo vei găsi o gamă variată de produse, inclusiv centrale pe bază de biomasa, pompe de căldură, aer condiționat, panouri solare și panouri fotovoltaice.

Link pentru achiziționarea produsului: Cumpără aici

Date de contact Homefort:

 • Adresă: Șoseaua Mihai Bravu Nr. 564, București
 • Număr de telefon pentru Vânzări: +4 0735 240 276
 • Adresă de e-mail pentru Asistență Tehnică: +4 0735 240 277

Acum, poți să achiziționezi Cazanul Mareli Mixt Lemne/Pelleti de 35 kW cu Arzător Thermfort TH40 și să te bucuri de toate beneficiile pe care le oferă acest sistem de încălzire eficient și versatil. Transformă-ți locuința într-un loc confortabil și călduros cu ajutorul Homefort!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!