Statie de incarcare VESTEL EVC04 -cablu Type 2

Prețul inițial a fost: 5.990 lei.Prețul curent este: 5.190 lei.

Disponibil pentru precomandă

5 persoane se uita la acest produs chiar acum !

Livrare Rapida

Maxim 48 Ore

Livrare Directa

Variante de Plata

Suport 24/7

Contact Telefonic

Banner tbi bank rate
banner tbi bank

Descriere

Încărcarea mașinilor electrice este un proces simplu care necesită asigurarea unei anumite infrastructuri. Într-un fel, majoritatea dispozitivelor oferă cel mai important lucru – încărcarea vehiculului, dar odată cu creșterea numărului de mașini electrice și hibride pe drumuri, nevoile șoferilor s-au schimbat, forțând să intre pe piață un nou tip de încărcător – încărcătoarele inteligente.

Viteza de incarcare si acces

Vestel EVC04 este o stație de încărcare de ultimă generație. Cu acesta, beneficiați atât de încărcare rapidă CA și de control de la distanță, cât și de posibilitatea de acces limitat folosind carduri RFID. Tabelul arată diferitele niveluri de încărcare, iar în condiții adecvate, stația se poate încărca cu până la 22 kW de putere. Un avantaj al modelului EVC04 este afișajul funcțional care oferă informații în timp real despre viteza de încărcare.

Folosirea cardurilor RFID în practică reglementează accesul în stație doar pentru deținătorii de carduri, evitând astfel încărcarea de către persoane din afară. Această funcție este importantă atunci când utilizați stația pentru nevoi personale, dar poate fi implementată și pentru uz comercial, iar cardurile sunt emise după plata unui abonament sau a unei taxe.

Modalități de acces la stație de la distanță

Avantajul principal al celei mai recente clase de stații de încărcare Vestel EVC04 este varietatea de opțiuni de acces la distanță. După cum este descris în parametrii tehnici ai produsului, dispozitivul permite conectarea prin Ethernet, Wi-Fi, LTE și, de asemenea, acceptă protocolul de comunicare OCPP 1.6. Aceasta înseamnă că puteți monitoriza nivelul de încărcare, energia electrică consumată, puterea curentă, precum și să întrerupeți și să începeți încărcarea prin intermediul smartphone-ului, folosind o aplicație mobilă. Aceasta este o caracteristică excelentă, mai ales când stația este folosită pentru a încărca o mașină electrică personală.

Cu toate acestea, dacă utilizați stația pentru uz public, aceasta poate fi programată să primească și să trimită informații despre punctele de încărcare rămase în locație. Prin protocolul OCCP 1.6 menționat, stațiile inteligente EVC04 pot fi conectate la sisteme backend standard și pot fi controlate cu ușurință. Caracteristica este deosebit de eficientă atunci când se utilizează facilități publice, permițând proprietarilor să primească informații în timp real.

Stație excelentă pentru utilizare în locații publice

Dacă intenționați să utilizați Vestel EVC04 în scopuri comerciale și, mai precis, să-l instalați într-un hotel, centru comercial, parcare sau alt tip de locație publică, atunci capacitatea stației de a comunica cu orice software folosind protocolul OCPP este de interes pentru tine. Permite comunicarea între dispozitiv și software-ul de management al stației. Software-ul de gestionare a stațiilor de încărcare, pe de altă parte, are diferite funcții, dar în general asigură monitorizarea, analiza și controlul de la distanță al tuturor punctelor de încărcare pe care le gestionați.

Management dinamic al încărcăturii

La încărcarea vehiculelor electrice, funcția Dynamic Load Management (DLM) oferită de Vestel EVC04 ajută la optimizarea capacităților de încărcare dintr-o anumită locație și permite distribuirea uniformă a energiei electrice către toate vehiculele electrice care se încarcă în același timp. Datorită managementului dinamic al sarcinii, siguranța încărcării este crescută, energia electrică este distribuită eficient și, în consecință, se economisesc bani din utilizarea mai bună a energiei utilizate.

Distribuția energiei la domiciliu

Optimizarea puterii disponibile în sistemul electric este un plus pe care Vestel EVC04 îl oferă cu succes clienților care intenționează să folosească stația de încărcare acasă. Prin instalarea unui senzor în tabloul electric, stația poate monitoriza consumul de curent al tuturor aparatelor din gospodărie și poate optimiza funcționarea acestuia pentru a nu supraîncărca rețeaua. În cazul în care gospodăria are un consum momentan mai mare decât puterea necesară stației pentru încărcarea mașinii electrice, dispozitivul reduce automat viteza de încărcare pentru a evita un incident neplăcut.

Cu Vestel EVC04 obțineți:

  • Posibilitatea de a primi plăți de la încărcarea acestei stații;
  • Controlul accesului;
  • Monitorizare și rapoarte detaliate privind gradul de utilizare al stației;
  • Diagnosticare la distanță și actualizare software de la distanță;
  • Afișaj funcțional cu informații de încărcare în timp real;
  • Încărcare rapidă cu putere de până la 22 kW;
  • Încărcare sigură și securizată;
  • cablu Type 2 (standard european).

Vestel EVC04 este o soluție excelentă atât pentru uz privat, cât și pentru uz public. Combinația dintre încărcarea rapidă, fluxul sigur al procesului și capacitatea de control de la distanță fac ca stația să fie printre cele mai optime soluții pentru o serie de situații.

 

Producator: VESTEL
Model: EVC04
Putere maxima: 22 kW (trifazat)
Tensiune nominală: 230 V AC (pentru conectare monofazată); 400 V AC (în conexiune trifazată)
Conexiune la vehiculul electric: Tip de contact 2 IEC 62196-2
Număr de faze: trifazat, 3 x 32 A (22 kW) / Stația de încărcare poate fi conectată atât trifazat, cât și monofazat. Cu conexiune trifazată, permite încărcarea până la 22 kW (32 A pe fază), iar cu monofazată până la 7,4 kW (32 A la prima fază L1).
Module de comunicare: Wi-Fi; Ethernet, PLC HLC, modem LTE
Protocol de comunicare: OCPP 1.6 JSON
Metoda de autorizare: RFID, NFC
Material carcasa: plastic
Grad de protectie: IP54 protectie mediului; Rezistenta IK08 la socuri mecanice externe
Protecție cu curent rezidual: Opțional: clasa B încorporată, RCD DC< 6mA, AC/DC< 30mA; verificarea firului de împământare
Contor electric: incorporat – citiri pentru curent, tensiune, putere instantanee si de varf a fiecarei faze; frecvența curentă; statistici consumului de energie electrică; calculul prețului fiecărei taxe etc. Opțional: contor de electricitate certificat MID
Ecran: LCD TFT de 4,3”.
Instalare: Pe perete sau pe un suport pentru una sau două posturi
Temperatura de functionare: -35°C +55°C
Certificate: ISO 14443 A/B, ISO 15693, ISO 19092, LEGIC, FeliCA, ISO 14443 A/B, ISO 15693, IEC 18092
Culoare neagră
Dimensiuni: 460x315x135 mm
Origine: Turcia
Garantie: 24 luni
Greutate: 5.000 kg.

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Statie de incarcare VESTEL EVC04 -cablu Type 2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!

Trebuie sa fii conectat pentru a adauga imagini la review-ul tau.