Surse de Caldura

Termostat Centrala Ambient WiFi cu internet Multizona

Fiecare centrala are nevoie de un termostat de ambient pentru a optimiza costurile si a creste confortul.

Noi, cei de la HomeFORT.ro am dezvoltat un termostat de ambient cu WiFi pentru centrala care se poate conecta la internet pentru control de la distanta. Acesta functioneaza cu ajutorul unei aplicatii mobile ce permite modificarea temperaturii si a modurilor de functionare de la distanta.

Plusul cu care vine acest sistem este ca poate fi prevazut cu mai multe relee, pentru a comanda oprirea/pornirea centralei termice si a altor echipamente, de exemplu pompele de recirculare ale agentului termic. Exista si posibilitatea utilizarii mai multor senzori, in cazul sistemelor cu circuite diferite, pentru a controla temperatura ambientala individual, in incaperile deservite de fiecare circuit.

Un termostat de ambient pentru centrala este indispensabil cand vine vorba de confortul locuintei tale. Acesta se poate conecta la centrala pe peleti, pe gaz, la pompa de caldura, de ce nu si la centrala pe lemne. In cazul centralei pe lemne este recomandata folosirea unui puffer pentru acumularea energiei.

Pentru a utiliza termostatul de ambient cu WiFi pentru centrala cu multizona la capacitatea lui maxima ne trebuie conexiune permanenta la internet. Acesta se conecteaza la reteaua WiFi din casa printr-un router si transmite informatiile in Cloud, pe un server de-al nostru. Informatiile tin de temperatura interioara si numele asociat echipamentului. Prin aplicatia instalata pe telefon se pot modifica modurile de functionare, Economic, Confort sau Manual, temperatura interioara, se poate opri si porni centrala indiferent de locatia in care te afli, cu mentiunea ca ai nevoie de conexiune la internet.

Echipa HomeFORT depune eforturi imense pentru a tine piept dezvoltarii tehnologice si vine tot timpul in intampinarea clientilor cu solutii de ultima generatie, pentru ca fiecare dintre noi sa aiba confortul dorit la costuri minime. Cercetam, studiem, inovam si venim in intampinarea voastra de data aceasta cu un termostat de ambient pentru centrala cu WiFi si conexiune la internet cu care poti controla temperatura in mai multe zone din casa, independent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!