Pompa de caldura monobloc PellasX PX Green Therm Air 22kW monofazata

45.990,00 lei

16 persoane care urmaresc acest produs chiar acum !

Livrare Rapida

Maxim 48 Ore

Livrare Directa

Variante de Plata

Suport 24/7

Contact Telefonic

(3 recenzii de la clienți)

3 recenzii pentru Pompa de caldura monobloc PellasX PX Green Therm Air 22kW monofazata

5,0
Based on 1 review
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
 1. @Tony (store manager)

  Vreau să-mi exprim admirația pentru această pompa de caldura. Nu credeam că poate menține apa la 65 de grade, dar chiar o face. După ce s-au facut legaturile, pompa de căldură a pornit și caloriferele s-au încălzit. Nu gasesc nicio diferenta in incalzirea apei de la centrala pe peleti si de la pompa de caldura. Super produs- funcționează impecabil și mai economic!

  (0) (0)
 2. @bibi (store manager)

  De cand am vorbit prima data cu baietii si am ales acest model nu a durat nici 4 zile ca deja era montata 🙂
  Foarte multumit de alegerea facuta pana acum. Consumul este foarte bun pentru mine.

  (0) (0)
 3. @tiby (store manager)

  Foarte multumit!

  (0) (0)
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Descriere

Pompa de caldura monobloc PellasX PX Green Therm Air 22kW

Click pentru date tehnice!

PX GREEN THERM AIR sunt pompe de caldura inverter de inalta temperatura, monobloc AER/APA pentru incalzire, racire si furnizare apa calda menajera: 8,9; 14,95; 22 kW (A7/W35). Echipat cu tehnologii moderne care conduc la o eficiență ridicată și costuri de operare reduse. Pompele de căldură utilizează un compresor HITCHI HIGHLY inverter modern și o supapă de expansiune suplimentară în tehnologie EVI, care asigură modularea puterii în intervalul 30-100%, prin agentul frigorific ecologic R290, asigurând încălzirea apei în sistem până la 70°C. Datorită acestor indicatori, sunt o soluție excelentă pentru un sistem de încălzire cu radiatoare. PX GREEN THERM au un aspect modernizat cu izolație dublă suplimentară.

Datorită tehnologiei EVI, seria de pompe PX GREEN THERM AIR este ideală atât pentru clădirile noi, cât și pentru cele modernizate, oferind parametri de performanță excelenți în toate condițiile. Gama largă de funcționare la temperaturi exterioare permite utilizarea acestei serii de pompe ca dispozitive de funcționare în regim monovalent.

Abilitatea de a opera pompa de căldură cu o temperatură de tur crescută de până la 70 ° C este deosebit de remarcabilă.
Sistemul inteligent de dezghețare permite selectarea lină a parametrilor de reducere a gheții în funcție de temperatura exterioară actuală, datorită căreia pompa de căldură atinge o eficiență și mai mare.

Seria de pompe PX GREEN THERM AIR este lider mondial în eficiență în clasa lor. Avantajul seriei de pompe PX GREEN THERM AIR este funcționarea extrem de silențioasă. Pompele au un design monobloc, ceea ce înseamnă că nu necesită operațiuni complexe de instalare, service și întreținere, iar scopul lor pentru instalare externă înseamnă că investitorul nu trebuie să aloce spațiu suplimentar pompei de căldură din clădire.

Carcasa, realizată din materiale rezistente la intemperii, permite mulți ani de funcționare în zona noastră climatică. Ca izolație exterioară suplimentară. Panoul frontal este realizat din plastic polimer pentru o protecție suplimentară împotriva influențelor atmosferice externe.

 

Avantaje PX GREEN THERM AIR:

– Economie de spațiu în clădire datorită construcției monobloc pentru instalare exterioară.
– Instalare ușoară și cerințe formale și legale simplificate.
– Ușurință în service datorită construcției și designului produsului.
– Funcționalitatea permite dispozitivului să fie utilizat în modurile de încălzire, răcire și apă caldă.
– O supapă de expansiune electronică care asigură o funcționare fără probleme la temperaturi scăzute, cu un COP ridicat și, prin urmare, cu costuri reduse de energie electrică.
– Temperatura ridicată de alimentare de până la 70 ° C datorită utilizării tehnologiei suplimentare EVI și a noului agent frigorific R290.
– Limită extinsă de funcționare la temperaturi scăzute datorită tehnologiei EVI.
– Cel mai mare factor de conversie SCOP sezonier.
– Agent frigorific extrem de ecologic R290.
– Compresor cu tehnologie inverter pentru modularea forței, precum și suspensie dublă anti-vibrații pentru compresor.
– Funcționare silențioasă a ventilatorului, care a fost îmbunătățit cu o margine de atac pentru a reduce zgomotul turbolentic.
– Sistem inteligent de dezghetare.
– Sistem de control inteligent, care permite funcționarea în modurile de încălzire, răcire, încălzire și ACM, răcire și ACM.
– Costuri reduse de investiție.
– Controlul unui încălzitor electric extern pentru ACM sau instalație de încălzire.
– Posibilitate de conectare a unui termostat de camera pentru controlul prin temperatura aerului.
– Control inteligent cu afișaj color.

 

Ofertă de control intuitiv:

– Ecran tactil color de 5 inchi
– Setarea temporizatorului săptămânal
– Cronometru cu modul silentios
– Urmărirea curbelor de temperatură
– Datorită tehnologiei EVI, pompa GREEN THERM AIR are o gamă largă de temperaturi de funcționare. Pompa poate atinge temperaturi foarte ridicate chiar și în climatele reci. Funcționează fiabil chiar și la o temperatură ambientală de -30 ° C. Toate datorită tehnologiei de injecție cu abur.

 

DATE TEHNICE!

Expediere și Livrare

Livrarea Produselor

Produsele se livreaza in toata tara utilizand serviciile unei societati de curierat rapid sau prin mijloacele de transport ale HomeFort.ro (in functie de distanta pana la destinatie)

Produsele sunt sigilate in ambalajul original, sunt insotite de factura si certificate de garantie. Acestea vor fi expediate dupa primirea confirmarii comenzii si a platii cu OP.

Politica de Retur

Returnarea produselor comandate online se poate face in termen de 14 zile de la data receptionarii produsului, cu conditia ca acestea sa nu fie montate/utilizate.

Costurile de transport raman in sarcina cumparatorului.