Surse de Caldura

Ventiloconvector Perete sau Ventiloconvector Pardoseala?

ventiloconvector pardoseala mareli homefort

Alege Ventiloconvector Perete HomeFORT by Mareli si il poti folosi si montat pe pardoseala

Ventiloconvectoarele pe care le producem sunt gandite cu un design versatil, cat sa le poti utiliza in fiecare situatie. In cazul in care doresti sa inlocuiesti vechile radiatoare cu ventiloconvectoare, nu trebuie decat sa prelungesti putin conexiunile de la instalatia veche sau sa utilizezi racorduri flexibile.

Un ventiloconvector perete se monteaza pe doi suporti cu care acesta vine, sistem similar cu al radiatoarelor. De retinut este aspectul ca acesta necesita conexiune electrica de 230v, pentru panoul de comanda. Ventiloconvectorul are controller digital pentru reglarea temperaturii si poate fi comandat prin internet, cu ajutorul unei aplicatii. Aceasta unitate are si rol de termostat de ambient.

In zilele noastre, ventiloconvectoarele sunt din ce in ce mai des folosite si in mediul casnic pentru ca ofera un randament bun utilizatorilor de pompe de caldura, in situatia in care nu exista incalzire in pardoseala.

Un principal avantaj pe care un ventiloconvector perete il ofera in combinatie cu pompa de caldura este ca are si capacitate de racire a locuintei, practic este singurul echipament cu ajutorul caruia o pompa de caldura incalzeste si raceste locuinta.

Daca nu te-ai decis ce tip de ventiloconvector sa folosesti, ne poti contacta pentru a-ti prezenta in detaliu diferentele dintre toate solutiile constructive, accesand site-ul homefort.ro, sectiunea Contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!