Aer conditionat cu inteligenta artificiala TOYOTOMI ERAI Midnight White 9000 BTU

Prețul inițial a fost: 5.490 lei.Prețul curent este: 4.390 lei.

TOYOTOMI ERAI sunt primele aparate de aer condiționat cu inteligență artificială. Aparatul de aer condiționat ErAI colectează în mod continuu informații prin intermediul unui microcip și tratează eficient și flexibil diferențele de temperatură ambientală, dimensiunea camerei și încărcare termică, oferindu-vă confort absolut și economii maxime de energie.

Disponibil pentru precomandă

13 persoane se uita la acest produs chiar acum !

Livrare Rapida

Maxim 48 Ore

Livrare Directa

Variante de Plata

Suport 24/7

Contact Telefonic

Categorie:
Banner tbi bank rate
banner tbi bank

Descriere

Seria inteligentă de aparate de aer condiționat TOYOTOMI ERAI

Aparatul de aer condiționat inteligent TOYOTOMI ErAI dezvoltă prin AI (Inteligenta Artificială) un sistem de control care face față în mod eficient și flexibil diferențelor de temperatură ambientală, dimensiunea camerei și încărcătura termică.

Regleaza functionarea aparatului de aer conditionat in functie de schimbarile din mediu, nevoile si obiceiurile utilizatorului, obtinand eficienta ridicata, economie de energie si confort maxim in spatiu.

Micro Chip special proiectat colectează continuu și valid date masive și adaptează funcționarea aparatului de aer condiționat la mediul complex și în schimbare, realizând confort maxim în spațiu și economisire maximă de energie.

Economisirea inteligentă a energiei poate economisi până la 176 kW de energie electrică și poate reduce emisiile de carbon cu 48 kg pe an.

Aparatul de aer conditionat este realizat folosind cea mai moderna tehnologie:

AI „INTELIGENTA ARTIFICIALA“

Prin inteligența artificială, aparatul de aer condiționat își adaptează funcționarea în funcție de schimbările din mediu, nevoile și obiceiurile utilizatorului, obținând o eficiență ridicată, economie de energie și confort maxim în spațiu.


INCALZIREA ELECTRICA LA CORPUL DE EXTERIOR

Protecție împotriva temperaturilor extrem de scăzute și funcționare lină chiar și la -25°C.


SMART DRY – Funcție inteligentă de uscare a aerului:

Modul tradițional de uscare prin aparatul de aer condiționat usucă spațiul și creează o senzație de disconfort după un timp de utilizare. Cu noua funcție independentă SMART DRY, reglezi nivelul dorit de umiditate și te bucuri de aer la nivelul potrivit de umiditate, economisind în același timp energie.


ALL DC

Compresor inverter și ventilator inverter intern și extern – pentru un control funcțional mai mare, pentru o eficiență mai mare și un consum mai mic de energie, pentru atingerea mai rapidă a parametrilor necesari, pentru distribuția și difuzia uniformă a aerului, pentru niveluri mai scăzute de zgomot atât la interior cât și la unitate externă.


DEZGHETARE INTELIGENTA

Cu funcția de dezghețare inteligentă, aparatul de aer condiționat ErAI începe să dezghețe numai atunci când este cu adevărat nevoie, rezultând un consum mai mic de energie și o temperatură mai confortabilă a camerei.


AUTO LED – SENSIBILITATE INTELIGENTA

Senzorul de fotosensibilitate încorporat detectează automat modificările luminii ambientale din jurul unității și ajustează luminozitatea afișajului unității interioare pentru a vă bucura de un somn linistit fără griji!


Functie pentru curatare

-UV sterilizarea aerului: Elimină microorganismele dăunătoare precum virușii, microbii, bacteriile, ciupercile, mucegaiurile etc. și creează o atmosferă curată în cameră, lăsând o senzație de prospețime și un mediu de viață sănătos.
-PLASMA IONIZATOR: Activeaza ionii pozitivi si negativi prin eliberarea protoplasmei pentru a steriliza si dezinfecta spatiul, neutralizand bacteriile si mirosurile neplacute.
Modul de curățare automată: Ventilatorul interior continuă să funcționeze timp de câteva minute după ce unitatea este oprită pentru a usca sistemul și pentru a îndepărta praful, mucegaiul și bacteriile.
-Funcția de sterilizare la 55°C: Funcția de sterilizare asigură îndepărtarea murdăriei, prafului și umezelii din unitatea interioară. Previne formarea mucegaiului și combate germenii și bacteriile, precum și mirosurile neplăcute. O unitate interioară curată înseamnă o atmosferă sănătoasă, o eficiență mai bună și economii de energie. Autocurățarea se realizează după cum urmează:

1) Inițial, aparatul de aer condiționat funcționează în modul de răcire (Cooling) la un nivel ridicat și se formează îngheț în schimbătorul de căldură

2) Ventilatorul este apoi pornit pentru a elimina condensul

3) În cele din urmă, funcția de încălzire este activată la 55°C pentru a realiza sterilizarea unității interioare

 • Blue Fins: Construcția specială a aripioarelor albastre din corpul interior și exterior oferă protecție suplimentară anticorozivă a aparatului de aer condiționat.

Functii de filtrare

 • UVC sterilizarea aerului: S-a dovedit științific că lumina UV are cantitatea potrivită de energie care îi permite să distrugă structura moleculară a microorganismelor. Microorganismele precum viruși, microbi, bacterii, ciuperci, mucegaiuri etc., supuse radiațiilor ultraviolete sunt neutralizate și miezul lor este distrus.
 • Prefiltru de înaltă densitate: Reține chiar și cele mai mici particule de praf, asigurând aer proaspăt în cameră. Usor de curatat!
 • Filtru HEPA (13) 3PLUS: Combate eficient mucegaiul, bacteriile, acarienii și mirosurile neplăcute.
 • Filtru fotocatalitic: Împotriva bacteriilor și mirosurilor neplăcute.

Atentie: Durata medie de viata a filtrelor igienice de mai sus este de 2 ani. Filtrele igienice nu trebuie curățate cu apă. Acestea trebuie scoase din aparatul de aer condiționat și curățate în aer liber sau cu un aspirator. Se recomandă curățarea filtrelor igienice la fiecare 1 lună. Cu cât filtrele sunt curățate mai des, cu atât acțiunea lor devine mai eficientă. Prefiltrul de înaltă densitate poate fi curățat cu săpun sau detergent lichid. Trebuie să fie complet uscat pentru a reveni la locul inițial. Se recomandă curățarea acestora la fiecare 15 zile pentru un mediu de viață mai sănătos și o performanță mai bună a aparatului de aer condiționat.


Functie ECO

-Toate DC INVERTER: Compresor inverter și ventilator inverter interior și exterior – pentru un control mai funcțional, pentru o eficiență mai mare și un consum mai mic de energie, pentru atingerea mai rapidă a parametrilor necesari, pentru distribuția și difuzia uniformă a aerului, pentru niveluri mai scăzute de zgomot la interior ca precum și unitatea exterioară.
-AI: Prin inteligența artificială, aparatul de aer condiționat inteligent TOYOTOMI ErAI își adaptează funcționarea în funcție de schimbările din mediu, nevoile și obiceiurile utilizatorului, obținând o eficiență ridicată, economie de energie și confort maxim în spațiu.
Funcția de reducere a puterii controlată „P”: Aparatul de aer condiționat își reduce inteligent puterea cu 25% sau chiar 50% pentru a face față unei posibile surse de alimentare instabile și pentru a economisi energie cât mai mult posibil.
Functie de incalzire 8°C: In cazul in care cineva este departe de casa pentru o perioada indelungata iarna si pentru a preveni inghetul, functia asigura un consum redus si o temperatura constanta de 8°C in incapere.
Agent frigorific R32 prietenos mediului: TOYOTOMI, fidel directivei ECO Design pentru normele de mediu si de economisire a energiei, foloseste agent frigorific R32 in toate seriile de aparate de aer conditionat de casa. Este complet ecologic, ușor de reciclat și atinge niveluri mai ridicate de eficiență, contribuind în același timp la o viață mai lungă a produsului.
Modul de economisire a energiei: Aparatul de aer condiționat ajustează automat temperatura în funcție de setările din fabrică pentru a obține cea mai mare economie de energie posibilă.
Funcția de control al cardului: Posibilitatea de a se conecta cu un senzor de ușă sau fereastră. Lucru ideal pentru soluții hoteliere.
Funcția de sistem centralizat al hotelului: Cu un controler opțional special este posibil să reglați intervalul de temperatură dorit pentru economii și mai mari de energie. Lucru ideal pentru soluții hoteliere.


Functii confort

 • I SENSE functia: Există 2 senzori de temperatură în aparatul de aer condiționat. Unul este amplasat în unitatea interioară și setează temperatura implicită, iar celălalt se află în telecomandă și oferă posibilitatea de reglare alternativă a temperaturii. Temperatura camerei diferă în funcție de înălțime, așa că prin selectarea funcției smart I Feel, temperatura selectată va fi menținută în funcție de poziția telecomenzii, adică. propria dvs. poziție, nu bazată pe temperatura din jurul unității interioare.
  Funcția Wi-Fi (preinstalată): Folosește tehnologia pentru a crea condițiile ideale în camera ta de la distanță !!! Alege oricând și de oriunde modul de funcționare dorit și pornește aerul condiționat ușor prin telefonul mobil sau tableta !!!!
  Funcția de încălzire inteligentă „SP”: Cu funcția de încălzire inteligentă, aparatul de aer condiționat începe să funcționeze în modul de încălzire cu o scurtă întârziere de 1-5 minute pentru a preîncălzi schimbătorul de căldură. Acest lucru previne intrarea aerului rece atunci când aparatul de aer condiționat începe să funcționeze și astfel nu creează condiții de disconfort utilizatorului.
  Funcția de dezghețare inteligentă: Modul tradițional de dezghețare funcționează pe baza unei perioade de timp setată din fabrică. Cu funcția de dezghețare inteligentă, aparatul de aer condiționat începe să dezghețe doar atunci când este cu adevărat nevoie, rezultând un consum mai mic de energie și o temperatură interioară mai confortabilă. Separat, funcția de dezghețare poate fi activată manual, chiar și atunci când aparatul de aer condiționat nu are nevoie de ea.
  Funcția SMOOTH START: Pentru o protecție suplimentară a consumului inițial de energie acasă, de ex. când într-o gospodărie există multe aparate de aer condiționat. Când un aparat de aer condiționat convențional începe să funcționeze, este necesar un curent mare de pornire. Dacă există multe aparate de aer condiționat, acest lucru poate duce la un consum maxim de energie electrică acasă. Cu funcția Smooth Start, aparatul de aer condiționat este activat la niveluri scăzute de putere, ceea ce duce la o protecție suplimentară a rețelei electrice de acasă.
  Modul TURBO: Aparatul de aer condiționat funcționează la putere mare la pornirea modului TURBO și astfel realizează o răcire sau încălzire foarte rapidă a încăperii.
  AUTO LED Smart Sensitivity: Senzorul de fotosensibilitate încorporat monitorizează automat modificările luminii ambientale din jurul unității și ajustează luminozitatea afișajului unității interioare pentru a vă bucura de un somn fără griji și liniștit!
  Modul AUTORESTART: În cazul unei pene de curent, modul de funcționare este memorat de aparatul de aer condiționat înainte de a se produce pană de curent. Când alimentarea este restabilită, aparatul de aer condiționat începe să funcționeze automat în același mod ca înainte de întrerupere.
  MOD USCARE: Selectați această funcție pentru a reduce nivelul de umiditate din cameră
  Funcția de blocare a telecomenzii: prin blocarea tastaturii telecomenzii aparatului de aer condiționat, vă asigurați că modul de funcționare nu va fi schimbat accidental de copii sau animale de companie.
  Modul LUMINĂ / stingere: Selectați pentru a afișa sau ascunde luminile de funcționare ale unității interioare
  Sistem de autodiagnosticare: microcomputerul aparatului de aer condiționat monitorizează defecțiunile sistemului.
  Mișcare orizontală automată a clapetei: Reglați direcția dorită a aerului (sus/jos) cu ajutorul telecomenzii
  Mișcare automată verticală a clapetei: Reglați direcția dorită a aerului (dreapta/stânga) cu ajutorul telecomenzii
  Modul Sleep Comfort „SLEEP”: Setați aparatul de aer condiționat în modul SLEEP pentru confort în timpul somnului.
  Funcția de cronometru „TIMER”: Setați ora la care doriți ca aparatul de aer condiționat să pornească sau să se oprească automat prin butonul TIMER
  Memorarea poziției dorite a clapetelor: La aparatele de aer condiționat convenționale, după oprire, ultima poziție a clapetei nu poate fi reținută. La repornire, poziția supapei este reglată conform setărilor din fabrică. Aparatele de aer condiționat TOYOTOMI ErAI au memorie de poziție a amortizorului și mențin poziția ideală pe care a ales-o clientul, chiar și atunci când aparatul de aer condiționat este repornit
  Capacitate de conectare prin managementul cablurilor
  Modul Silențios: Selectați funcția Silențioasă prin intermediul telecomenzii pentru o funcționare silențioasă
  Funcția de control vocal: controlează-ți aerul condiționat doar cu vocea ta! Vorbește cu el și el va răspunde la comenzile tale prin Asistență vocală!
Parametri tehnice:
ERAI MYSTERY WHITECTN/CTG-228WCTN/CTG-235WCTN/CTG-256WCTN/CTG-271W
ERAI MIDNIGHT BLUECTN/CTG-228BRMCTN/CTG-235BRMCTN/CTG-256BRMCTN/CTG-271BRM
Putere incalzire si racire
(*)RacirePutereBtu/h9212119761808424225
kW25600186881107944841
Interval de lucruBtu/h2.730 – 12.9663.071 – 15.0132.900 – 214966.142 – 26614
kW0,80- 3,800,90 – 4,400,85 – 6,301,80 – 7,80
(*)IncalzirePutereBtu/h10236130001825424908
kW3.00296461290511140
Interval de lucruBtu/h3.071 – 14.5013.071 – 16.0363.583 – 23.8845.118 – 32.073
kW0,90 – 4,250,90 – 4,701,05 – 7,001,50 – 9,40
Performanță sezonieră
Racire(Pdesignc)SEER4468944599446277.0
Clasa energeticaA+++A++A++A++
Incalzire(Pdesignc)SCOP (Climat temperat)44716445654459644624
Clasa energetica (climat temperat)A++A+A+A+
SCOP (Climat cald)44747445974474744686
Clas energetica (climat cald)A+++A+++A+++A+++
Consum electric
Alimentare/ FrecventaPh-V-Hz1-220~240V-501-220~240V-501-220~240V-501-220~240V-50
Racire(Pdesignc)Consum anualkWh/a111170254355
Racire(Pdesignc)Consum anual (climat temperat)kWh/a822109313801823
Consum anual (climat cald)kWh/a71286210561451
Caracteristice tehnice
UscareL/h0.80146113287414642
Debit(corp interior (Turbo/Hi/Mi/Low)m3/h610/570/540/470/440/420/390680/620/560/490/450/420/3901000/850/760/650/580/520/4501000/850/760/580/520/450/400
Zgomot (corp int.) (Hi)dB(A)58/56/53/50/45/42/4160/55/53/50/47/44/4260/55/53/50/47/42/3965/59/56/55/53/51/48
Presiune sonora (corp int.)(SH/Hi/Mhi/M/Mlo/Lo/SLo)dB(A)38/37/34/31/26/23/2241/38/36/33/30/27/2545/42/40/37/34/29/2648/44/41/40/38/36/33
Putere sonora(corp int.) (Hi)dB(A)61636570
Presiune sonora (corp ext.)(Turbo/Hi/Mi/Lo)dB(A)50525659
Dimensiuni si greutate
Corp int.Dimensiunimm837×293×200837×293×200993×311×222993×311×222
(L*I*L)
Dimensiuni cutie (L*I*L)mm909×276×366909×276×3661067×386×3011067×386×301
GreutateKg9,5/11,59,5/11,512,5/1513/15,5
Corp ext.Dimensiuni (L*I*L)mm732×555×330732×555×330802×555×350958×660×402
Dimensiuni cutie (L*I*L)mm791×590×373791×590×373869×594×3951029×715×453
Greutate neto/brutoKg25/27,525,5/2831,5/3445/49,5
Legaturi tevi
LegaturiLichidmm(inch)6.35 (1/4“)6.35 (1/4“)6.35 (1/4“)6.35 (1/4“)
Gazmm(inch)9,53 (3/8“)9,53 (3/8“)12.7  (1/2“)15.88 (5/8“)
Lungime maximam15152525
Inaltime maximam10101010
InvertorDADADADA
Caracteristice
ModuriRacire(ºC)-15~50-15~50-15~50-15~50
Incalzire(ºC)-25~30-25~30-25~30-25~30
FreonR32R32R32R32
Cantitate freon0.530.570.8544652
PGZ0.357750.384750.573750.945
Inteligenta artificialaDADADADA
UV STERILIZATOR DE AERDADADADA
PLASMA IONIZANTADADADADA
Wi-FiINSTALATINSTALATINSTALATINSTALAT
PGZ0.357750.384750.573750.945
FILTRE1х HEPA 3 PLUScu triplă acțiune HEPA/ioni de argint/sterilizare1х HEPA 3 PLUScu triplă acțiune HEPA/ioni de argint/sterilizare1х HEPA 3 PLUScu triplă acțiune HEPA/ioni de argint/sterilizare1х HEPA 3 PLUScu triplă acțiune HEPA/ioni de argint/sterilizare
FUNCTII SUPLIMENTAREControl vocal | Modul anti-îngheț | Funcție de autocurățare | Încălzirea suplimentară a compresorului | Lamele albastre | Funcția pe care o simt | Funcție inteligentă de încălzire | Funcție inteligentă de dezghețare | Funcția de pornire ușoară | Funcția Turbo | Funcția de repornire automată | Funcția de uscare | Blocare funcție | Mișcarea automată orizontală și verticală a jaluzelelor | Funcție silențioasă | Funcția Sleep | Funcția de cronometru | Salvarea poziției dorite a lamelelor | Conectați-vă la managementul centralizat | Funcția meniului hotelului (opțiune) | Funcția de control al cardului ușii (opțiune) | Sistem de curatare

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aer conditionat cu inteligenta artificiala TOYOTOMI ERAI Midnight White 9000 BTU”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!

Trebuie sa fii conectat pentru a adauga imagini la review-ul tau.