Pompa de caldura Hisense Hi-Therma split cu boiler incorporat 230L- R32- 8kW

Prețul inițial a fost: 32.100 lei.Prețul curent este: 21.990 lei.

Disponibil pentru precomandă

20 persoane se uita la acest produs chiar acum !
Banner tbi bank rate
banner tbi bank

Descriere

PRETUL AFISAT ESTE FARA TVA!!!

 

Pompele de căldură Hi-Therma sunt o combinație perfectă de formă și funcționalitate, așa cum demonstrează premiul Reddot 2022. Hi-Therma oferă cea mai bună și mai eficientă soluție pentru încălzire, răcire și apă caldă menajeră. Prin controlerul intuitiv și aplicația inteligentă pentru acces de la distanță, orice utilizator poate controla cu ușurință aparatul de oriunde și oricând, precum și să fie informat despre consumul de energie.

Pompa de caldura Hisense split Hi therma monobloc

 

Modelele de putere: 10-16kW deja cu un design inovator!

Pompa de caldura Hisense split Hi therma 2

Gama de produse Hi-Therma

  • oferă o soluție elegantă de încălzire și răcire care a câștigat premiul Reddot 2022 pentru designul său minimalist și sofisticat. Are linii curate și o combinație clasică de culoare alb și gri, care conferă completitudine oricărui interior de locuință, realizând combinația perfectă între formă și funcționalitate.

Controlul temperaturii de până la 7 zone independente

  • Într-un sistem Hi-Therma, este posibil să se controleze temperatura a până la 7 camere/zone independent unele de altele prin instalarea de senzori de temperatură sau termostate de cameră, pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorilor.

Pompa de caldura Hisense split Hi therma monobloc sapte zone individuale

Aplicație de control inteligent( optiunea este valabila impreuna cu modulul de internet)

Prin intermediul aplicației mobile de control inteligent, utilizatorii se pot conecta cu ușurință la sistemul Hi-Therma pentru a gestiona temperatura camerei de oriunde și oricând

Pompa de caldura Hisense split Hi therma monobloc sapte zone individuale wifi

Două circuite separate de temperatură

Abilitatea de a controla două circuite separate de temperatură folosind o supapă de amestec, asigurând menținerea a două temperaturi diferite pentru încălzirea prin pardoseală și radiatoare.

Pompa de caldura Hisense split Hi therma monobloc doua circuite individuale

Eficiență ridicată A++
Hi-Therma oferă cea mai bună și mai eficientă soluție pentru încălzire și apă caldă. Are cea mai mare clasa de eficienta energetica A+++ la conditii de temperatura scazuta pentru alimentarea cu apa si clasa AA++ la parametrii de alimentare la temperatura medie, ceea ce asigura economii la facturile de energie, consum redus de energie electrica si impact mai mic asupra mediului.

Controler elegant pentru unitatea interioară
Ușor și convenabil pentru gestionarea fiecărui utilizator
Unitatea interioară are un controler încorporat cu un ecran mare și colorat, care este ușor de operat prin intermediul unui buton rotativ și butoane, astfel încât toate circuitele și zonele de apă să poată fi reglate individual. Interfața poate afișa intuitiv parametrii fiecărui circuit de apă și temperatura curentă a apei în timp real. Banda de lumină LED din jurul butonului rotativ arată intuitiv modul de funcționare curent.

Pompa de caldura Hisense split Hi therma controler

Ecran care arată consumul de energie
Datele energetice pot fi urmărite cu ușurință, inclusiv anual, lunar sau zilnic, ajutând utilizatorii să gestioneze eficient consumul de energie.

Pompa de caldura Hisense split Hi therma controler

Controler cu ecran tactil color
Accesați și personalizați cu ușurință parametrii importanți prin intermediul controlerului cu ecran tactil colorat, permițând ajustări precise de temperatură și mod cu doar câteva atingeri ale degetului.

Interfață glisantă
Comutarea rapidă între paginile interfeței se face cu ușurință glisând ecranul spre stânga sau spre dreapta.
Configurare cu un singur clic. Configurați pompa de căldură cu ușurință prin opțiunea „Configurare cu un singur clic”, care permite o configurare rapidă în doar 3 pași simpli, cu posibilitatea de a salva până la 6 configurații pentru o comoditate extremă și simplificare a procesului. *
*Notă: acceptă maximum 6 configurații pre-salvate.

Pompa de caldura Hisense split Hi therma controler touch

Schimbător de căldură cu plăci foarte eficient
si sistem antiinghet.
Hi-Therma Integra este echipat cu componente avansate, inclusiv schimbător de căldură cu plăci de înaltă eficiență, pompă DC de înaltă presiune, încălzitor electric în 3 trepte, boiler de apă menajera cu volum mare, asigurând o instalare ușoară și eliminarea problemelor de înghețare a apei.

Boiler de apa calda menajera din
oţel inoxidabil
Folosind Duplex Steel 2205, un material care stochează apă de înaltă calitate cu costuri minime de întreținere, centrala include și un încălzitor electric și funcții de sterilizare care pot fi controlate individual.

Pentru zonele cu o calitate slabă a apei, opțiunea de a comanda un anod electronic oferă un nivel suplimentar de protecție împotriva coroziunii, prelungind durata de viață a boilerul de apă calda menajera.

 

Pompa de caldura Hisense split Hi therma cu boiler incorporat

Eficiență ridicată. Freon de mediu R32
Agentul frigorific R32 îndeplinește standardele pentru gazele fluorurate cu efect de seră descrise în Regulamentul (UE) Nr. 517/2014 al Parlamentului European. Gama de produse Hi-Therma a brandului Hisense a adoptat pe deplin și folosește freonul R32, care este o soluție foarte bună pentru a îndeplini noile obiective europene privind emisiile de CO2.

 

Economie de spațiu
Instalarea unui boiler de apă calda împreună cu componentele de control poate economisi până la 30% în casa sau clădirea dvs., oferindu-vă posibilitatea de a utiliza spațiul în alt scop.

Pompa de caldura Hisense split Hi therma cu boiler incorporat dimensiuni

 

Transport usor
Special conceput „totul într-un singur corp pentru toate mărimile”, transportul sau deplasarea cu orice cărucior devine ușor și convenabil. Îl muți oriunde îți place.

 

Pompa de caldura Hisense split Hi therma transport usor dimensiune redusa

 

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa de caldura Hisense Hi-Therma split cu boiler incorporat 230L- R32- 8kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!

Trebuie sa fii conectat pentru a adauga imagini la review-ul tau.