Termostat de ambient cu WiFi – internet

Prețul inițial a fost: 750 lei.Prețul curent este: 679 lei.

15 persoane se uita la acest produs chiar acum !

Livrare Rapida

Maxim 48 Ore

Livrare Directa

Variante de Plata

Suport 24/7

Contact Telefonic

SKU: 3800502278009 Categorie:
Banner tbi bank rate
banner tbi bank

Descriere

Termostatul de cameră Thermob.RF1D.WiFi este un sistem de control al temperaturii care constă din două module: un transmițător de cameră ThermoB.R1D și un receptor la distanță ThermoB.B1R1.WiFi.

Poate fi folosit ca termostat rezidențial standard pentru a controla încălzirea/răcirea prin sisteme de gaz, electrice, peleți etc. fără a fi necesară o conexiune prin cablu între dispozitivul controlat și camera controlată. Conexiunea dintre cele două module este wireless și are loc printr-un semnal radio (RF). Termostatul oferă un mijloc de a seta cu ușurință temperatura dorită a camerei, un program de temperatură și de a monitoriza starea ieșirii de control a dispozitivului.

Dispozitivul oferă posibilitatea de a regla temperatura camerei atât în ​​mod autonom, cât și de la distanță (prin Internet) prin intermediul unui dispozitiv mobil conectat la Internet sau un computer.

În funcție de temperaturile și modurile de funcționare setate, ieșirea de control a dispozitivului controlat este, de asemenea, controlată.

Modulul de cameră ThermoB.R1D are un senzor încorporat pentru măsurarea temperaturii în cameră, un afișaj LCD, patru butoane de control și un transmițător radio. Alimentat de 2 x baterii AAA. Este găzduit într-o cutie de plastic cu un design elegant. Poate fi atașat de perete sau plasat într-un loc convenabil din cameră.

Receptorul de la distanță ThermoB.B1R1.WiFi este format dintr-un receptor radio, un modul de conexiune WiFi, o ieșire releu, trei indicatoare luminoase și un buton. Ieșirea releului este utilizată pentru a controla unitatea de încălzire sau răcire. Cei trei indicatori arată starea ieșirii, modul selectat și starea conexiunii la Internet. Ieșirea releului este conectată la unitatea controlată. Alimentarea este asigurată de rețeaua de 230V/AC. Receptorul este găzduit într-o cutie de plastic care are urechi exterioare pentru montarea pe un perete sau în locație adecvată lângă instalație. În plus, există un buton ascuns pentru a gestiona conectivitatea WiFi.

 

Receptor:
 – Alimentare electrică SELV230V / AC / 50Hz
– Consumul<2VA
–  Ieșire, releu fără tensiune16А / 230V AC
–  Dimensiuni72х50х127мм
Modul de camera:
–  Alimentare2 х ААА baterii
–  Dimensiuni90х90х23мм
–  Temperatura măsurată-10° .. +45° prin 0.5°C
–  Setați intervalul de temperatură+15°C .. +45°C prin 0.5°C
General
Frecventa de operare866 MHz
Interval de legătură radio RF80-100м în aer liber
WiFi retea, WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK2.4 GHz/802.11b/g/n
Conține TX FCC ID:2ADUIESP-1217
Grad de protecțieIP20
Conditii de lucru-5T45, RH80%
Transport si depozitare-20T60, RH90%
Ora curentăVerificare online

 

Manual termostat o zona.

 

Fiecare centrala are nevoie de un termostat de ambient pentru a optimiza costurile si a creste confortul.

Noi, cei de la HomeFORT.ro am dezvoltat un termostat de ambient cu WiFi pentru centrala care se poate conecta la internet pentru control de la distanta.

Acesta functioneaza cu ajutorul unei aplicatii mobile ce permite modificarea temperaturii si a modurilor de functionare de la distanta.

Plusul cu care vine acest sistem este ca poate fi prevazut cu mai multe relee, pentru a comanda oprirea/pornirea centralei termice si a altor echipamente, de exemplu pompele de recirculare ale agentului termic.

Exista si posibilitatea utilizarii mai multor senzori, in cazul sistemelor cu circuite diferite, pentru a controla temperatura ambientala individual, in incaperile deservite de fiecare circuit.

Un termostat de ambient pentru centrala este indispensabil cand vine vorba de confortul locuintei tale.

Acesta se poate conecta la centrala pe peleti, pe gaz, la pompa de caldura, de ce nu si la centrala pe lemne.

In cazul centralei pe lemne este recomandata folosirea unui puffer pentru acumularea energiei.

Pentru a utiliza termostatul de ambient cu WiFi pentru centrala cu multizona la capacitatea lui maxima ne trebuie conexiune permanenta la internet.

Acesta se conecteaza la reteaua WiFi din casa printr-un router si transmite informatiile in Cloud, pe un server de-al nostru. Informatiile tin de temperatura interioara si numele asociat echipamentului.

Prin aplicatia instalata pe telefon se pot modifica modurile de functionare, Economic, Confort sau Manual, temperatura interioara, se poate opri si porni centrala indiferent de locatia in care te afli, cu mentiunea ca ai nevoie de conexiune la internet.

Echipa HomeFORT depune eforturi imense pentru a tine piept dezvoltarii tehnologice si vine tot timpul in intampinarea clientilor cu solutii de ultima generatie, pentru ca fiecare dintre noi sa aiba confortul dorit la costuri minime.

Cercetam, studiem, inovam si venim in intampinarea voastra de data aceasta cu un termostat de ambient pentru centrala cu WiFi si conexiune la internet cu care poti controla temperatura in mai multe zone din casa, independent.

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Termostat de ambient cu WiFi – internet”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!

Trebuie sa fii conectat pentru a adauga imagini la review-ul tau.